Your partner in sauna gas heating

Classic Line

De Classic lijn geeft een enorme besparing op uw energiekosten. Met hun extra veiligheidconsules zijn de sauna gaskachels van SAUNATechnics de veiligste systemen op de markt.

Classic Line 30-60 90 KW

De Classic lijn is de naam van de sauna gaskachels voor commerciële toepassing van SAUNATechnics. Deze sauna gaskachel begint bij een vermogen vanaf 25 Kw.

Het systeem is opgebouwd uit verschillende delen . Een sauna gaskachel uit de Classic lijn heeft een variabel vermogen (afhankelijk de inhoud van de sauna). Een sauna van 5 x5 x 2.40 bijvoorbeeld, is 60 m3. Dit dient gedeeld te worden door twee, wat aangeeft dat een Classic lijn sauna gaskachel met een vermogen van 30 kW nodig is. De kachels uit de Classic lijn zijn opgebouwd uit staffels waarbij elke 30 Kw een nieuwe extra brander vereist. Zo kan men de sauna gaskachel uit bouwen tot wel 150 a 200 kW. Bij 150 kW volstaat dan een sauna gaskachel met 5 branders.

Het gehele systeem bestaat ter allertijden uit de volgende standaard elementen

1

Brander

2

Brander buis

3

Spiraal kachel plus mantel

4

Ventilator

5

Besturing

Bij sauna gaskachels groter dan 30 Kw, wordt de spiraal groter dan het volume wat een extra branderbuis en een grotere ventilator vereist.

Certificaten

Sauna gas kachel op maat

Het team van SAUNATechnics weet door meer dan 35 jaar ervaring hoe we aan uw wnesen kunnen voldoen. Als enige partij in deze markt hebben wij het gehele productieproces in eigen beheer. Van het maken van de unieke brander tot elke gewenste kachel. wij hebben hierin een specialisatie opgebouwd.
Hieronder vind u enkele voorbeelden van een 75 kw sauna gaskachel met een lengte van ruim 6 meter. De wand heeft een hoogte van twee meter waarin een muur met saunabanken geplaatst wordt. Hierdoor is de sauna gaskachel, welke de sauna optimaal verwarmt, geheel weggewerkt.
Bij SAUNATechnics kunt u met al uw wensen terecht voor een optimale en kwalitatieve Sauna gaskachel.

Technische gegevens - Classic Line

  • De classic line is uit te bouwen tot 200 kW met 6/7 SAUNATechnics branders
  • Alle kachels zijn door gas institute KIWA van certificaat voorzien en voldoen aan alle EU en veiligheidsnormen
  • Alle gegeven maten betreft de Classic lijn zijn indicaties en kunnen geheel op maat aangepast worden.
  • Technische aanpassingen voorbehouden
  • Alle sauna gasbranders hebben een ontstekingspen een geen ionisatie. Dit is uniek wereldwijd!
  • De sauna gasbranders zijn bij de branderbuis van extra veiligheidconsules voorzien.