Your partner in sauna gas heating

Bedrijf

SAUNATechnics is de eerste fabrikant van het sauna gaskachel onderdruksysteem. Wij leveren alles op gebied van sauna gaskachels voor de zakelijke als particuliere markt.
De trotse oprichters van SAUNATechnics mogen zich met recht de eerste producent van sauna gaskachelsystemen in de Wellness branche noemen. In 1982 is door onder andere familie Pasveer de allereerste saunagaskachel geïntroduceerd. Hierna zijn er vele sauna gaskachels geproduceerd en geleverd, zowel in Europa als daarbuiten.

Laat u inspireren voor Nederlands enige sauna gaskachel fabrikant

Saunatechnics ontwerpt en fabriceert innovatieve en veilige sauna gaskachels, gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring. Onze kachels zijn geheel KIWA gecertificeerd.  De prijs en -kwaliteitverhouding maakt onze gaskachels tot een wereldwijd bekend product. Ze worden geheel in eigen beheer geproduceerd, getest en gereed gemaakt op onze eigen locatie. Hierdoor kunnen we voor elke situatie een saunagaskachel ontwerpen en aanbieden. Uw sfeer, ideeën en wensen komen daarmee volledig tot zijn recht. Verder kunnen wij u, middels onze service en het onderhoud,  jarenlang plezier van onze saunagaskachels garanderen.

De voordelen van onze sauna kachels

 • Geschikt voor aardgas G20, G25 en propaan/butan gas
 • Flexibel door eigen ontwerp en productie
 • Snelle service en onderhoud
 • Hoog rendement systemen o.a. warmtewisselaar, eindbuis
 • Unieke afwerking van elke saunakachel
 • Ruim 40 jaar ervaring. Voor elke situatie een oplossing
 • Volledig gecertificeerd
 • Minder CO2 uitstoot
 • Enorme besparing in vergelijking tot elektrische kachel
 • KIWA gecertificeerd
 • Voordeligste sauna gaskachel op de markt.
 • Made in Holland

Innovatie en vernieuwing

Saunatechnics verzorgt al jarenlang diverse Wellness faciliteiten op gebied van saunaverwarming. Dit mag u gerust zien als een missie die verder gaat dan de levering van producten alleen. Het is onze expertise, van engineering tot en met de installatie en service, wat het verschil maakt tussen een product en een unieke en betrouwbare oplossing.

Nieuwsgierig geworden? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Leg uw vraag bij ons neer en wij reiken u de oplossing aan.

Vernieuwen en ontzorgen. Dat is onze filosofie en het tekent wat klanten aan ons bindt. Niet voor niets genieten we het vertrouwen van vele bedrijven in de Wellness branche, wereldwijd.

We zijn uitgegroeid tot een internationale speler met een unieke aanpak. Wij bieden u de allerbeste producten voor saunaverwarming. Dat doen we snel, compleet, betaalbaar en Custom-made. Onze turnkey totaaloplossingen matchen prima met andere wellness faciliteiten. Voor opdrachtgevers en hun installateurs is SAUNATechnics een partij die dichtbij staat en graag haar kennis deelt. Een dienstverlener die een antwoord heeft op grote en kleine vraagstukken.

Onze historie is rijk aan ervaring, onderzoek en kennis. Met meer dan 40 jaar ervaring innoveren we nog elke dag, waarmee we onze opdrachtgevers steeds positief weten te verrassen.

Met onze KIWA goedkeuring, beschikken wij over een keurmerk voor alle Europese landen, en daarbuiten.