Your partner in sauna gas heating

Bedrijf

SAUNATechnics: Uw Expert in Sauna Gaskachels

SAUNATechnics is de toonaangevende fabrikant van sauna gaskachels en onderdruksystemen. Wij bieden complete oplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Pioniers in Sauna Gaskachels

Als trotse oprichters van SAUNATechnics zijn wij de eerste producent van sauna gaskachelsystemen binnen de Wellness branche. Sinds de introductie van de allereerste sauna gaskachel door de familie Pasveer in 1982, hebben we duizenden sauna gaskachels geleverd, zowel in Europa als wereldwijd.

Innovatie en Veiligheid

Bij SAUNATechnics ontwerpen en fabriceren we innovatieve en veilige sauna gaskachels, gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring. Onze kachels zijn volledig KIWA-gecertificeerd, wat garant staat voor topkwaliteit en veiligheid.

Kwaliteit en Maatwerk

Onze sauna gaskachels worden volledig in eigen beheer geproduceerd, getest en gereed gemaakt op onze eigen locatie. Dit stelt ons in staat om voor elke situatie een op maat gemaakte sauna gaskachel te ontwerpen die perfect aansluit bij uw sfeer, ideeƫn en wensen. Dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn onze gaskachels wereldwijd bekend en gewaardeerd.

Betrouwbare Service en Onderhoud

Wij garanderen jarenlang plezier van onze sauna gaskachels, mede door onze uitgebreide service en onderhoudsdiensten.

Laat u inspireren door Nederlands enige sauna gaskachelfabrikant. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

De voordelen van onze sauna kachels

 • Geschikt voor aardgas G20, G25 en propaan/butan gas
 • Flexibel door eigen ontwerp en productie
 • Snelle service en onderhoud
 • Hoog rendement systemen o.a. warmtewisselaar, eindbuis
 • Unieke afwerking van elke saunakachel
 • Ruim 40 jaar ervaring. Voor elke situatie een oplossing
 • Volledig gecertificeerd
 • Minder CO2 uitstoot
 • Enorme besparing in vergelijking tot elektrische kachel
 • KIWA gecertificeerd
 • Voordeligste sauna gaskachel op de markt.
 • Made in Holland

Innovatie en vernieuwing

Saunatechnics verzorgt al jarenlang diverse Wellness faciliteiten op gebied van saunaverwarming. Dit mag u gerust zien als een missie die verder gaat dan de levering van producten alleen. Het is onze expertise, van engineering tot en met de installatie en service, wat het verschil maakt tussen een product en een unieke en betrouwbare oplossing.

Nieuwsgierig geworden? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Leg uw vraag bij ons neer en wij reiken u de oplossing aan.

Vernieuwen en ontzorgen. Dat is onze filosofie en het tekent wat klanten aan ons bindt. Niet voor niets genieten we het vertrouwen van vele bedrijven in de Wellness branche, wereldwijd.

We zijn uitgegroeid tot een internationale speler met een unieke aanpak. Wij bieden u de allerbeste producten voor saunaverwarming. Dat doen we snel, compleet, betaalbaar en Custom-made. Onze turnkey totaaloplossingen matchen prima met andere wellness faciliteiten. Voor opdrachtgevers en hun installateurs is SAUNATechnics een partij die dichtbij staat en graag haar kennis deelt. Een dienstverlener die een antwoord heeft op grote en kleine vraagstukken.

Onze historie is rijk aan ervaring, onderzoek en kennis. Met meer dan 40 jaar ervaring innoveren we nog elke dag, waarmee we onze opdrachtgevers steeds positief weten te verrassen.

Met onze KIWA goedkeuring, beschikken wij over een keurmerk voor alle Europese landen, en daarbuiten.